Καλώς ήρθατε στο Alfalab

Η εμπειρία και οι επιστημονικές μας γνώσεις εγγυώνται άψογα αποτελέσματα, τόσο όσο αφορά στην υγιεινή όσο και στην αισθητική πλευρά.

Είναι γεγονός ότι η συνεργασία μ’ ένα οργανωμένο εργαστήριο προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για το ιατρείο σας, τη στιγμή που οι σύγχρονες απαιτήσεις για οδοντικές αποκαταστάσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ολοένα και αυξάνονται, κάτι που αξιώνει από εμάς τους οδοντοτεχνίτες ανάλογη προσπάθεια

Στις οδοντικές αποκαταστάσεις λόγω του εξατομικευμένου χαρακτήρα τους απαιτείται οργάνωση, γνώση και μεράκι, στοιχεία που μας διακρίνουν.
Για οποιαδήποτε σχετική σας ανάγκη ή απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το εργαστήριό μας στην Χίο.

Η ομάδα μας

ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Οδοντοτεχνίτης

ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Οδοντοτεχνίτης

ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Οδοντοτεχνίτης

ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Οδοντοτεχνίτης

Για το εργαστήριό μας

Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο AlfaLab του Δημήτριου Αρμενάκη ειδικεύεται στις τεχνητές οδοντοστοιχίες και βρίσκεται στην πόλη της Χίου επί της οδού Βασ. Έκτωρος.

Έχοντας την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό που απαιτεί το σύγχρονο επάγγελμα στοχεύουμε στην σωστή και αποτελεσματική συνεργασία μαζί σας. Η στενή προσωπική συνεργασία με τον γιατρό, η πολυετής εμπειρία και η ποιότητα των υλικών, εγγυώνται την τελειότητα των εργασιών στην αισθητική και την λειτουργικότητα.

Η συνεχής εκπαίδευση, μας επιτρέπει να εξελισσόμαστε διαρκώς και να δημιουργούμε ολοένα και περισσότερους ευχαριστημένους συνεργάτες. Η συνέπεια σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα υλικών και υπηρεσιών καλύπτουν τις ανάγκες κάθε οδοντίατρου.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 22710 21613 Δευ – Παρ 9πμ – 3μμ, email στο info@alfalab.gr ή συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας